1,2 miljoona euroa oppimisympäristön kehitykseen

7. marraskuun 2019

Kitman Thulema AS vaikuta omalta puolelta tuotantotiedon ja nykyajan teknologian kera lukioiden ja aikuiskoulutuksen ympäristön strategiseen kehitykseen. Myös tänä vuonna monta Viron koulua on Kitman Thulema-n kalustettu,  luoden opiskelijoille viihtyisää ja innovatiivista opiskelun paikka.

Yhteensä on Kitman Thulema 2019.  vuonna toimittanut noin 1,2 miljoonan euron edestä koulukalusteita. Merkittävimmistä kohteista tänä vuonna ovat Sisekaitseakadeemia (Estonian Academy of Security Sciences), Pärnu Tammsaare Kool (Tammsaare niminen koulu Pärnyssa), Kohtla-Järve Gümnaasium (Lukio Itä-Virossa), Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia (Viron Musikki- ja Teatteriakademia), Aseri Kool (Koulu Aseri kaupunkissa). Ja veilä on tulossa lisäksi uusia toimituksia vuoden loppuun mennessä.

Kitman Tulema-lla on kunnia olla myös jatkuvana yhteystyökumppanina kalustetoimittajana  Viron yliopistoille, Opetus – ja Tutkimusministeriölle, paikallisille hallituksille ja Riigi Kinnisvara AS-lle (Viron Valtion kiinteistö hallitsijalle).

Kuva: Kohtla-Järve Gümnaasium;  sisustusarkkitehti  Pille Lausmäe Sisearhitektuuribüroo