Meile meeldib hea arhitektuur

1. veebruar 2022

1. veebruaril kuulutavad Eesti Sisearhitektide Liit, Eesti Maastikuarhitektide Liit, Eesti Arhitektide Liit ja Eesti Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapital välja oma aastapreemiad. Eesti Arhitektuuripreemiad on algatatud 2015. aastal eesmärgiga tunnustada koos silmapaistvaid saavutusi meie arhitektuurivaldkonnas. Tänavuste nominentidega saab tutvuda veebilehel www.arhitektuuripreemiad.ee. Sündmust toetavad Eesti KultuurkapitalVELUXThulema ja JUNG Estonia

Kitman Thulema on nomineeritud objektidest olnud pundis nii Haapsalu põhikooli valmimisel (Arhitektuur: Gert Guriev, Karin Harkmaa, Markus Kaasik, Kerstin Kivila, Mihkel Meriste, Siim Tiisvelt (3+1 Arhitektid), sisearhitektuur: Tuuliki Širokova, Maarja Mets, Martin Kukk (Sees)), kui Saue vallamaja valmimisel (Arhitektuur: Karli Luik, Johan Tali, Mae Köömnemägi, Heidi Urb (molumba), sisearhitektuur: Eeva Masso (EEOO studio); kaasa töötasid: Katrin Tammsaar, Jaana Albert (EEOO studio), molumba).