Kitman Thulema AS uus juht on Herki Hälvin

5. jaanuar 2022

5. jaanuarist 2022 asus Kitman Thulema AS-i juhtima Herki Hälvin, endine sama ettevõtte tootmisjuht.

Herki Hälvin on Kitman Thulemas töötanud alates 2016. aastast operatsioonide juhi ning tehase juhi ametikohal. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli polümeeride- ja puidutehnoloogia erialal.

“Võtan ettevõtte seniselt juhilt teatepulga üle ajal, mil pikaajalise tootmiskogemusega kaasaegse tehnoloogiaga juhtiv sisustuse arendaja ja turustaja Kitman Thulema seisab digitaliseerimise lävel. Meie konkurentsieelis on tehnoloogilise baasi selge edumaa teiste turul tegutsejate ees, tänu millele suudame pakkuda paindlikke tippkvaliteeti nõudvaid projektlahendusi ja keerulisemaid disainiideid, mis on ka edaspidi klientide jaoks suurim väärtus,” rõhutab Herki Hälvin, kelle sõnul on Kitman Thulema ärimahud jõudsalt kasvanud just tänu mitmetele uutele avaliku ruumi projektidele.

Ettevõtte uueks tootmisjuhiks saab Herki Hälvini tegevjuhiks liikumise järgselt Margus Kirotar.