Kitman Thulema jätkab tööd

16. märts 2020

TÄIENDATUD 30. MÄRTSIL

Seoses koroonaviiruse levikuga Eestis ja sooviga hoida oma kolleegide, klientide ning koostööpartnerite tervist oleme muutnud Kitman Thulema töökorraldust.

Kaupade tarnimine ja paigaldamine jätkub. Kitman Thulema tehas töötab. Küll oleme piiranud võõraste juurdepääsu meie ruumidesse, väldime tavapäraseid koosolekuid ja nõupidamisi ning selle asemel viime need läbi telefonitsi, meilitsi või videokõnede teel. Samuti palume klientidel, kes tellimustele ise järgi tulevad, veenduda, et nad oleksid terved. Autodesse laadimine toimub Kitman Thulema töötaja poolt.

Eriolukorra lõpuni on suletud Thulema salong. Veebisalong www.thulema.ee on avatud ööpäevaringselt. Thulema müügitiim töötab kodukontoris ning on meilide ja mobiiltelefonide teel kättesaadavad salongi tavapärasel tööajal E-R kell 9-17.

Küll võivad tarned osaliselt viibida, sest alates 23. märtsist on riikides väljakuulutatud eriolukorra tõttu suletud meie partnertehased Itaalias ja 30. märtsist tehased Hispaanias.

Oleme valmis pidevalt muutuvale olukorrale operatiivselt reageerima ja teavitame oma kliente jooksvalt kõigist muudatustest.