Tartu Ülikooli Delta keskus valmis

29. jaanuar 2020

Täna avatakse pidulikult Tartu Ülikooli Delta keskus, üks põhjala regiooni moodsaimaid digitehnoloogilise, analüütilise ja majandusmõtte keskus, mis koondab enam kui 2500 üliõpilast, õppejõudu, teadlast ja ettevõtete arendustöötajat.

Kohe alustavad õppe- ja teadushoones tööd arvutiteaduse instituut, matemaatika ja statistika instituut, majandusteaduskond, ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus ning üks osa tehnoloogiainstituudi laboreist. Ettevõtlusmaja avatakse märtsis ning sellega tuuakse ülikooli vahetusse lähedusse õppe- ja teadustööga haakuv teaduspõhine ettevõtlus, et pakkuda mitmekesiseid koostöövõimalusi.

Oma panuse uue keskuse valmimisse andis ka Kitman Thulema sisustades ruume Delta õppehoones.

Rohkem infot Delta keskuse kohta leiab https://delta.ut.ee/et/