Kitman Thulema osales allhankemessil Alihankinta 2019

7. oktoober 2019

24.-26. septembril toimus Tamperes Soome suurim allhankemess Alihankinta 2019. Messist võtsid osa ettevõtted metalli-, elektroonika-, plasti- ja kummitööstusest, samuti IKT-sektoris tööstuslahendustega tegelevad ettevõtted. Messil olid esindatud ka valdkonna konsultatsiooniettevõtted, erinevad riiklikud ning regioonide ühisstendid. Rahvusvahelisele messile kogunes 17 731 külastajat ning üle 1000 eksponendi.

Messil olid ühisstendiga väljas ka Eesti ettevõtted, teiste seas ka Kitman Thulema. Eesti ühisstendi korraldamisega tegeles Eesti Masinatööstuse Liit; stendipinna rendikulud kattis EAS; stendi kujunduse, ehituse ja muud kulud tasusid osalevad ettevõtted ühiselt.

Kitman Thulema eesmärgiks oli leida partnereid, kellele pakkuda allhanketeenust. Rohkem infot pakutavate allhanke-teenuste kohta

Foto: Otto Vainio