Uue kontseptsiooniga Neste tanklad Peterburis

15. august 2019

Kitman Thulema ja Neste Peterburi koostöös on 4 tanklapoodi saanud uue sisu.

Neste soovib olla enamat kui traditsiooniline naftatoodete rafineerimisettevõte. Neste sihiks on pakkuda parima kvaliteediga tooteid ja teenuseid, mis on keskkonnasäästlikud ja mida on turvaline kasutada. Neste teeb iga päev vastutustundlikke valikuid ja tegutseb iga päev kindla teadmisega, et vastutab tuleviku ja järeltulevate põlvkondade ees. Sellest mõtteviisist on kantud ka uue näo saanud tanklate värske ja sõbralik sisekujundus.

Kitman Thulema ja Neste Peterburi koostöö sai alguse juba 2010. aastal. Esimese tankla sisustasime aastal 2011. Sügisel 2017 sündis uus tanklapoodide kontseptsioon, mille alusel oleme 2 aasta jooksul uuendanud 4 tankla sisustuse.