Mööbli lennuvälja piloodid on omandanud oskuse õhku tõusta – maandumisoskused omandamisel.

12. April 2016

Meie tootedisainerite inkubaatoris osalevad mitmed tublid ja asjalikud disainerid, sealhulgas endale juba ka nime teinud persoonid. Alustasime inkubaatorit selliste disaineritega nagu Aap Piho, Martin Saar, Helena Koop, Maria Kuusik ja Karl Taul. Nüüd on meie inkubaatoris uued lennundushuvilised – Anne Worthington Griffin USA-st, Magdalena Ataman Poolast, Taavet Pärenson ja Pavel Sidorenko TTÜ-st. Lisaks on meie inkubaatoris lühiajaliselt kaks Portugali tootedisainerit Juaon ja Sergio. Lisaks on lähiajal liitumas meie inkubaatoriga argentiinlanna, kes plaanib Eestisse elama asuda ja meie oma disainer Liisa Kuusik.

Inkubandid on valmis saanud Advokaadibüroo Triniti OÜ büroo uue siselahenduse, mida nad hiljaaegu esitlesid ja mis pälvis väga positiivse tagasiside. Läbi selle said disainerid ülevaate kliendi vajadustest ja tootmise ning disaini võimalustest. Nüüd oleme jõudnud etappi, kus ideed tänapäevastest toodetest jõuavad prototüüpimisse. Meie maja insenerid aitavad oma nõu ja jõuga inkubantidel leida parim ja optimaalseim lahendus, mis teeniks kaasaegset disaini ja samas oleks mõistlik ja efektiivne toota.

Ootame oma projektiga liituma disainereid, kes tunnevad huvi kaasaegse mööblitootmise vastu ja kellel on ideid, julgust ja algteadmisi joonestamisest. Huvilistel palume ühendust võtta Mööbli lennuvälja projektijuhi Maria Tiidusega maria.tiidus@kitmanthulema.ee